می دونی مشکل کجاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moji07 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل اینجاست که هنوز چنین برنامه هایی نیومده و نوشتن چنین برنامه هایی هم بسیار بسیار سخته
یعنی خود اینتل به این نتیجه رسیده که 4 هسته با فرکانس 4.5 خیلی بهتر عمل می کنه تا 8 هسته با فرکانس 3.5
یعنی عملا از 8 هسته نهایتا 4 هسته درگیر می شن و در اینجا برنده اون پردازنده ای است که فرکانس بالاتری داره
وگرنه کاری که امروز AMD داره می کنه برای اینتل خاطره شده با پردازنده های xeon
فقط چون قیمت پردازنده های اینتل بالاست این توهم به وجود اومده که amd کار شاقی کرده
مثل این می مونه که کسی بره تلویزیون 4k ، 5k یا 8k بخره در حالی که شبکه ها نهایتا FullHD هستن و اون هزینههم به نظر من فعلا اشتباهه
حالا چرا قیمت پردازنده های اینتل انقدر بالاست
1- به خاطر اینکه اینتل تا الان رقیبی به اون صورت نداشته و برند حرفه های محسوب می شه و درصدی به خاطر برند بودن اضافه می گیره و درصدی هم به خاطر کیفیت بالای ساخت سی پی یو هاش می گیره
2- تعداد کارکنان اینتل مثلا 100 هزار نفره اما تعداد کارکنان AMD تقریبا 10 هزار نفره
خوب حقوق این 100 هزار نفر رو چه کسی باید بده باید پردازنده رو گرونتر بفروشه که خرج اونا در بیاد
ولی از این به بعد به امید خدا این amd اگه دست به کار بشه فکر می کنم بازار یه تکونی بخوره ما بتونیم به این سی پی یو های گرون قیمت دسترسی پیدا کنیم
اگه نگاه کنی می بینی که i7-6800k هم نتونسته به همون دلایلی که در بالا عرض کردم امتیاز خوبی کسب کنه و این فقط مختص پردازنده های AMD نمی شه

Bookmarks